Vores mission er...

at forbedre livet for pårørende til mennesker med psykisk sygdom.

 

Historien om Hjælp Til Pårørende

Historien om Hjælp Til Pårørende er en personlig fortælling. Den startede, da vores co-founder, Henrik, pludselig fandt sig selv i en meget svær situation som pårørende til en depressionsramt.

En følelse af magtesløshed betød, at han begyndte at søge hjælp fra forskellige kanaler. Han søgte på nettet, ringede til sin læge, chef og sundhedsforsikring. Han blev mødt med medlidenhed og opmuntring, men ventetiderne var lange og rådene generelle. ”Pas på dig selv”, sagde de. Men hvordan gør man det?

I stedet opstod der en følelse af usikkerhed omkring, hvad der var rigtigt og forkert at gøre.

Som et resultat besluttede han sig for at forbedre livet for pårørende ved hjælp af sin erfaring med online læring. For at opnå sit mål havde han dog brug for hjælp. I december 2017 mødte han Anika, som også oplevede konsekvenserne af at være pårørende. I starten af 2018 mødtes de igen og blev enige om, at de ved at kombinere deres evner indenfor forretningsudvikling og læring kunne hjælpe andre pårørende. En uge efter mødet stiftede de Hjælp Til Pårørende, og siden da har
Hjælp Til Pårørende arbejdet med at forbedre livet for pårørende.

Etableret i 2018

500 pårørende hjulpet

1:19 ROI

Vores team

 

Bag Hjælp Til Pårørende er 7 ildsjæle, som hver dag arbejder for at forbedre livet for pårørende.

Anika leth

Anika leth

CO-FOUNDER & FORRETNINGSUDVIKLING

Anika er uddannet Cand.merc Innovation Management og er iværksætter gennem flere år. Anika har bred erfaring indenfor bestyrelsesarbejde, design thinking, forretningsudvikling, innovationsprocesser, kommunikation og projektledelse.

Henrik J. Mondrup

Henrik J. Mondrup

CO-FOUNDER, DIGITAL LÆRING

Henrik er uddannet MSc i IT & Learning, forfatter og international foredragsholder om digital læring. ​Han har tidligere udviklet en digital uddannelse i børnepsykologi, der bruges på børnehjem i 28 trejdeverdenslande. Henrik er medlem af Rotary International.

Vores rådgivere

 

Her kan du møde dem, der hjælper og rådgiver os i dagligdagen.
De er en stor del af udviklingen af Hjælp Til Pårørende, og fortjener et stort tak!

THOMAS RIISGAARD HANSEN

THOMAS RIISGAARD HANSEN

PLATFORMSUDVIKLING

Thomas hjælper os med strategisk udvikling af vores platform. Thomas er co-founder af Cetrea A/S, der bl.a. har fundet vej til den Amerikanske hitliste Red Herring: Verdens 100 mest innovative og spændende IT-virksomheder. 

Frans Wichmann

Frans Wichmann

FORRETNINGSUDVIKLING

Med sin solide ledelseserfaring som tidligere COO for KMD og nu CEO for Bladt & Wichmann, hjælper Frans os med forretningsudvikling og bæredygtig drift, hvor han er særligt dygtig i spændingsfeltet mellem IT, ledelse og forretningen.

KAMILLA PIERDOLA

KAMILLA PIERDOLA

JURA

Kamilla er advokat og GDRP specialist hos NJORD Law Firm. Med Kamillas hjælp sikrer vi, at vi passer godt på alle brugerdata. 

GITTE JONSDATTER

GITTE JONSDATTER

BRUGERINDDRAGELSE

Gitte er specialist i design thinking og forretningsantropologi, og hjælper os med at forstå vores brugeres behov. Gitte har erfaring fra en række Fortune 100 virksomheder indenfor healthcare.

ALEXANDER BACHMANN

ALEXANDER BACHMANN

FILMPRODUKTION

Alexander hjælper os med det strategiske og praktiske omkring vores filmproduktion. Alexander er ejer af filmselskabet IMPULS Film.

ALLAN VESTERGAARD HERMANSEN

ALLAN VESTERGAARD HERMANSEN

PLATFORMSUDVIKLING

Allan hjælper os med det strategiske omkring udviklingen af vores platform. Allan er iværksætter og co-founder af sprogplatformen Swap Language, der anvendes i 101 lande. 

NIELS BORGBJERG MØLLER

NIELS BORGBJERG MØLLER

HJEMMESIDE

Som specialist i software udvikling, hjælper Niels os med vores hjemmeside. Niels er partner i e-sportsvirksomheden Vipr ApS.

LASSE ROSENDAHL RAVN

LASSE ROSENDAHL RAVN

MARKETING

Lasse hjælper os med det strategiske omkring at sprede budskabet om Hjælp Til Pårørende. Lasse er blogger og selvstændig digital markedsføringskonsulent.

DANIEL PIND SCHMIDT

DANIEL PIND SCHMIDT

REVISION & JURA

Med sin passion for revision og jura hjælper Daniel os med at sikre et solidt fundament for virksomheden. 

STEFAN OVERBY STAMM

STEFAN OVERBY STAMM

NETVÆRK

Stefan hjælper med at åbne de rette døre for de rette mennesker. Stefan er netværksmanager hos CONNECT Denmark. 

Awards

Vi er beærede over at have vundet tre iværksætterpriser i Rotary Klubberne.