En personlig historie

“For nogle år siden stod jeg, Henrik, i en meget svær situation som pårørende til depression.

Jeg søgte med lys og lygte. Jeg læste en del på nettet. Jeg ringede til min læge, til min chef og til min sundhedsforsikring. Jeg blev mødt med medlidenhed og opmuntring, men også med utroligt lange ventetider og meget generelle råd som ”Pas på dig selv”.

Hvordan gør man lige det?  

Det var nærmere held end forstand, at jeg ikke gik ned med stress, for jeg famlede mig virkelig frem og anede ikke, hvad der var rigtigt eller forkert at gøre.”

Mødet mellem to pårørende

Jeg besluttede mig for at bruge mine mange års erfaring med online læring til at forbedre livet for pårørende, så andre ikke skulle stå i samme situation, som jeg gjorde.

Men jeg vidste, at jeg ikke kunne gøre det alene.

I december 2017 mødte jeg Anika, og imens vi snakkede, blev det klart for mig, at hun også var hårdt ramt som pårørende.

Med hendes kompetencer i forretningsudvikling og ledelse passede puslespilsbrikkerne perfekt sammen.

Vi mødtes igen d. 31. januar 2018 for at snakke om, hvordan vi i fælleskab kunne hjælpe andre pårørende, og en uge efter, d. 7. februar 2018, stiftede vi Hjælp Til Pårørende.

Vi kunne ikke finde hjælp som pårørende – Men dét kan du nu”.

Anika Leth & Henrik J. Mondrup er de to stiftere af Hjælp Til Pårørende. 

Pårørende har også brug for hjælp

Alle skal kunne få relevant hjælp til at være pårørende. Hvor som helst, når som helst, og annonymt!

Kan vi hjælpe dig?

vores vision støttes af:

Teamet bag

Hjælp Til Pårørende består af energiske og ambitiøse mennesker, som alle har haft rollen som pårørende tæt på livet, og som nu arbejder for at gøre en stor forskel for andre.

Anika Leth
Co-Founder, Forretningsudvikling

Anika er uddannet Cand.merc Innovation Management og iværksætter igennem flere år. Anika har en bred erfaring inden for bestyrelsesarbejde, Design Thinking, forretningsudvikling, innovationsprocesser, kommunikation og projektledelse.

Henrik J. Mondrup
Co-Founder, Digital læring

Henrik er uddannet MSc i IT & Learning, forfatter og international foredragsholder om digital læring. ​Henrik har tidligere udviklet en digital uddannelse i børnepsykologi, der bruges på børnehjem i 28 trejde-verdens lande. Henrik er medlem af Rotary International.

Asbjørn
App-udvikling

Asbjørn er i gang med sin kandidat i Informationsvidenskab, hvilket betyder at han skaber den god relation mellem it og mennesker. Hans erfaring betyder at pårørende altid bliver mødt med relevant hjælp, der er lige til at gå til og som er simpelt at anvende for alle pårørende.

Frederikke
Forretningsudvikling

Frederikke studerer Cand.merc. Innovation Management & Business Development. Hun har erfaring indenfor bæredygtig forretningsudvikling og Design Thinking. Hendes fokus og drive gør, at hun udvikler løsninger, som virkelig gør en reel forskel for både pårørende og samfund.

Cecilie
Interviews og videoproduktion

Cecilie er i gang med sin kandidat i medievidenskab og har stor erfaring med filmproduktion. Hendes erfaring gør, at vores materiale er direkte henvendt til pårørende på den bedst mulige måde, så man altid bliver mødt i øjenhøjde og høj kvalitet.

Nina
Marketing

Nina studerer Marketing & Management Communication. Det betyder, at hun kan sprede budskabet om, at der er hjælp at hente for pårørende på en god og hensigtsmæssig måde. Pårørende bliver dermed mødt i øjenhøjde og føler sig taget i hånden af en organisation, der kan hjælpe her og nu.

Nini
Forretningsudvikling

Nini studerer Cand.merc. Innovation Management & Business Development. Hun bidrager især med sin erfaring indenfor forretningsudvikling og optimering og sikrer bæredygtig udvikling og stræmlignede processer. Samtidigt inddrager og involverer hun altid de pårørende for at sikre den bedst mulige løsning.

Et stort tak til

Her kan du møde dem, der hjælper og rådgiver os i dagligdagen.

De er en stor del af udviklingen af Hjælp Til Pårørende, og fortjener et stort tak! 

Frans Wichmann
Forretningsudvikling

Med sin solide ledelseserfaring som tidligere COO for KMD og nu CEO for Bladt & Wichmann, hjælper Frans os med forretningsudvikling og bæredygtig drift, hvor han er særligt dygtig i spændingsfeltet mellem IT, ledelse og forretningen.

Thomas Riisgaard Hansen
Platformsudvikling

Thomas hjælper os med strategisk udvikling af vores platform. Thomas er co-founder af Cetrea A/S der bl.a. har fundet vej til den Amerikanske hitliste Red Herring: Verdens 100 mest innovative og spændende it-virksomheder.

Kamilla pierdola
Jura

Kamilla er advokat og GDRP specialist hos NJORD Law Firm. Med Kamillas hjælp sikrer vi, at vi passer godt på alle brugerdata. 

Gitte jonsdatter
brugerinddragelse

Gitte er specialist i design thinking og forretningsantropologi, og hjælper os med at forstå vores brugeres behov. Gitte har erfaring fra en række fortune 100 virksomheder inden for healthcare.

Alexander Bachmann
filmproduktion

Alexander hjælper os med det strategiske og praktiske omkring vores filmproduktion. Alexander er ejer af filmselskabet IMPULS Film.

Allan Vestergaard Hermansen
Platformsudvikling

Allan hjælper os med det strategiske omkring udviklingen af vores platform. Allan er iværksætter og co-founder af sprogplatformen Swap Language, der anvendes i 101 lande. 

Niels Borgbjerg Møller
hjemmeside

Som specialist i software udvikling, hjælper Niels os med vores hjemmeside. Niels er partner i e-sportsvirksomheden Vipr ApS.

Lasse Rosendahl Ravn
Marketing

Lasse hjælper os med det strategiske omkring at sprede budskabet om Hjælp Til Pårørende. Lasse er blogger og selvstændig digital markedsføringskonsulent.

Stefan Overby Stamm
netværk

Stefan hjælper med at åbne de rette døre for de rette mennesker. Stefan er netværksmanager hos CONNECT Denmark. 

Daniel Pind Schmidt
Revision og jura

Med sin passion for revision og jura hjælper Daniel os med at sikre et solidt fundament for virksomheden. 

Kan vi hjælpe med noget?

Du kan kontakte os på info@htpaa.dk eller telefon +45 31 31 85 77

Vi kan eksempelvis hjælpe dig:

  • Hvis du har lyst til at samarbejde med os
  • Spørgsmål til videolektioner eller vores blog
  • At hjælpe som frivillig eller støtte vores projekt på anden vis
  • Erhvervssamarbejde
  • Få Henrik og Anika til at holde et oplæg til dit event
  • Hvis der er andet, må du selvfølglig også gerne kontakte os!

Copyright © 2019 Hjælp Til Pårørende. All rights reserved.
CVR: 39315394