Hjælp Til Pårørende har været profileret i følgende aviser

Aarhus Stiftstidende

“En pårørende holder aldrig fri”

 

“Jeg ved en masse om onlinekurser og digital læring, men jeg manglede én med forstand på forretningsudvikling, for det kan jeg ikke selv. Jeg kunne huske, jeg havde mødt Anika her i huset, og jeg tog fat i hende. Jeg sendte hende et ti-siders udkast. Der gik en dag, og så var vi i gang. Anika flyttede ideen til virkelighed på forholdsvis kort tid, fortæller Henrik J. Mondrup om samarbejdet med Anika Leth i deres fælles virksomhed.” Foto: Flemming Krogh.
Læs artiklen her

DR.dk

“Henrik havde depression tæt inde på livet: Nu laver han en platform for pårørende”

 

“Folk, der har været pårørende til personer med depression, kan give råd til dem, der står i situationen. Det er idéen bag ny hjemmeside, som Anika Leth og Henrik Jensen Mondrup står bag. De har begge oplevet, at personer tæt på dem har lidt af depression.” Foto: pressefoto © hjælptilpårørende.dk.
Læs artiklen her

Lokalavisen Aarhus

“Iværksættere i Aarhus: Videolektioner hjælper pårørende”

 

“Ved at bruge video kan vi gøre viden tilgængelig for pårørende, som de kan bruge direkte i deres hverdag. De kan få den viden, de har brug for, når de har brug for den. Viden, som gør en reel forskel for dem. “. Foto: Kim Skovrup Andersen.
Læs artiklen her

Vejle Amts Folkeblad

“Anika tog kampen op mod depression: Jeg er aldrig holdt op med at være stærk”

 

“Som pårørende til en depressionsramt, har 25-årige Anika Leth oplevet, hvor svær en sygdom depression er at navigere i. Det er de færreste, der har lyst til at erkende, at de er “syge i hjernen”, og med mangel på sygdomserkendelse følger også berøringsangst. Men Anika Leth var ikke parat til at miste den person, hun elskede.” Foto: Yilmaz Polat.
Læs artiklen her

Innovationsfonden

“Et nyt hold innovative unger er nu udvalgt til Innofounder – Graduate”

 

“Hjælp Til Pårørende er et online, videobaseret læringsmiljø, hvor pårørende bliver klædt på til at klare det pres de udsættes for, hvilket nedbringer antallet af sygedage og førtidspensioner mærkant. Videoforløbet er er udviklet i samarbejde med psykologer, erfarne pårørende og tidligere depressionsramte. Depression er det første sygdomsområde, hvor pårørende kan få hjælp, men i fremtiden vil Hjælp Til Pårørende være tilgængelig for alle store sygdomsområder f.eks. demens, cancer, angst, schlerose og ADHD.” Foto: pressefoto © hjælptilpårørende.dk.
Læs artiklen her

Hjælp Til Pårørende på TV/Sociale medier

ANTV

“Interview med Anderkendende TV, der sender over hele landet hver torsdag kl. 21.00”

“Hjælp til Pårørende er en nystartet tjeneste, som tilbyder videolektioner og interviews med eksperter på hjaelptilpaaroerende.dk.

Formålet er at give pårørende til depressionsramte værktøjer til at varetage rollen som pårørende og passe på sig selv for at passe på den depressionsramte.

Vi har de to initiativtagere Anika Leth og Henrik Mondrup i studiet, hvor de fortæller om hjaelptilpaaroerende.dk.”

LinkedIn

“Video fra LinkedIn, der gik viralt. 345.000 visninger og 8.500 likes”

“Da jeg var 13 år mistede jeg min mor til cancer.

Da jeg var 28 år mistede jeg min kæreste til depression.

To gange har jeg været pårørende, og to gange har jeg ikke kunne finde hjælp. Jeg har taget sagen i egen hånd, og arbejder dag og nat på at ændre fremtiden for pårørende. En fremtid med mere hjælp og med mindre frustration, magtesløshed og sorg.”

Hjælp Til Pårørende har deltaget i følgende radioprogrammer

Interview til P4 – KLIK

“Et langt interview, hvor Henrik fortalte om livet som pårørende, og hvorfor der er behov for at gøre hjælpen mere tilgængelig end den er i dag

Interview hos P4 OJ + nyhederne på P4. 

“Anika og Henrik var i studiet for at fortælle om deres oplevelser som pårørende, og hvordan de vil sikre at pårørende får hjælp i fremtiden

Nyhederne kl. 09:00, 12:00, 15:00 og 18:00.

“Opsummering af Anika og Henriks interview fra P4 OJ, som en hovednyhed på landsdækkende radio

Copyright © 2019 Hjælp Til Pårørende. All rights reserved.
CVR: 39315394