Vores mission er...

at forbedre livet for pårørende til mennesker med psykisk sygdom.

 

Historien om Hjælp Til Pårørende

Historien om Hjælp Til Pårørende er en personlig fortælling. Den startede, da vores co-founder, Henrik, pludselig fandt sig selv i en meget svær situation som pårørende til en depressionsramt.

En følelse af magtesløshed betød, at han begyndte at søge hjælp fra forskellige kanaler. Han søgte på nettet, ringede til sin læge, chef og sundhedsforsikring. Han blev mødt med medlidenhed og opmuntring, men ventetiderne var lange og rådene generelle. ”Pas på dig selv”, sagde de. Men hvordan gør man det?

I stedet opstod der en følelse af usikkerhed omkring, hvad der var rigtigt og forkert at gøre.

Som et resultat besluttede han sig for at forbedre livet for pårørende ved hjælp af sin erfaring med online læring. For at opnå sit mål havde han dog brug for hjælp. I december 2017 mødte han Anika, som også oplevede konsekvenserne af at være pårørende. I starten af 2018 mødtes de igen og blev enige om, at de ved at kombinere deres evner indenfor forretningsudvikling og læring kunne hjælpe andre pårørende. En uge efter mødet stiftede de Hjælp Til Pårørende, og siden da har
Hjælp Til Pårørende arbejdet med at forbedre livet for pårørende.

Etableret i 2018

700 pårørende hjulpet

Vores team

Anika leth

Anika leth

CO-FOUNDER & ØKONOMI & LEDELSE

Cand.merc og iværksætter gennem flere år. Anika sikrer, at vi har en strategi, der sikrer en sund forretning, og at vi når vores mål. Hun har bygget Hjælp Til Pårørende til skalering, og har erfaring med at være nærmeste leder for alt fra små teams til 120 medarbejdere.

Henrik J. Mondrup

Henrik J. Mondrup

CO-FOUNDER, DIGITAL LÆRING

MSc IT & Learning, forfatter og international foredragsholder. Henrik sikrer, at vores hjælp skaber en reel effekt. Han har udviklet den metode, vi anvender, som er anerkendt af eksperter i digital læring fra universiteter som Harvard og Stanford.

Tilknyttede eksperter

 

Hjælp Til Pårørende har tilknyttet en række førende eksperter, der medvirker til at producere og kvalitetssikre indholdet. 

De er en stor del af udviklingen af Hjælp Til Pårørende, og fortjener et stort tak!

KRISTA KORSHOLM BOJESEN

KRISTA KORSHOLM BOJESEN

Selvstændig psykolog, forfatter & foredragsholder

Michael Nielsen

Michael Nielsen

Overlæge, Mani & Depression, Aarhus Universitetshospital

Dorte Fløe Lemming

Dorte Fløe Lemming

Psykolog & partner v. Psykologhuset ReView

 

Sus Desirée

Sus Desirée

Selvstændig psykolog, skribent og foredragsholder

Kristine Sørensen

Kristine Sørensen

Sundhedsekspert, Global Health Academy

Bestyrelse

 

Hjælp Til Pårørende har en professionel bestyrelse i ryggen, der er med til at sikre, at vi har en god strategi, så vi kan skabe så meget impact som muligt.

Bestyrelsesleder

Bestyrelsesleder

Offentliggøres snarest

Vi har to store profiler fra forsikringsbranchen, der kandiderer til posten som bestyrelsesleder. Vi offentliggør snart, hvem der får posten.

Begge kandidater er vellidte, anderkendte, og har stor topledererfaring.

Anders Delcomyn Larsen

Anders Delcomyn Larsen

Næstformand

Anders har siden 2018 deltaget aktivt i relevante aktiviteter med ledelsen. Med sin erfaring inden for drift af virksomheder, bidrager Anders med salg, internationalisering og optimering. Anders er tidligere Executive VP, Europe and Asia, ved Falck.

Carl Erik Skovgaard

Carl Erik Skovgaard

Bestyrelsesmedlem

Carl Erik bidrager med strategisk sparring til at bygge Hjælp Til Pårørende op, så virksomheden hurtigt kan internationaliseres med henblik på at skabe så meget impact, så hurtigt som muligt. Carl Erik er Erhvervsadvokat(H), HD(R), v. DLA Piper.

Awards

Vi er beærede over at have vundet tre iværksætterpriser i Rotary Klubberne.